Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bence rozoga, elvarázsoló bácsika

Bence rozoga, elvarázsoló bácsika

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Öregbence/Bencebácsi – 8 -10 év körüli, drótszőrű keverék kan

 

Bence bácsi gazdája halála miatt került a kisvárdai menhelyre. A halott volt gazdát még napokig őrizte, s utána sem engedett magához senkit közel. Egy-egy gondozó mert csak a közelébe menni, így mondhatjuk, hogy Bence bácsinak elég rossz volt a hírneve. Viszont ez már a múlt.

 

Bence bácsi nálunk új életet kezdett: kivirult. Mindenkivel barátságos, kedves, imádja, ha sétáltatják, ha foglalkoznak vele. Igyekszik megfelelni, s mindent bepótolni, ami az eddigi életéből kimaradt. Kenneltiszta, pórázon tökéletesen sétál.

Bence bácsi a mi nagyon idős keverék kanunk, aki nálunk töltött idejére úgy döntött, hogy a legjobb arcát mutatja, a kisvárdai menhelyes Bence bácsi mogorva, kiszámíthatatlan viselkedését elhagyva, gazdára vár. Szeretnénk számára is szerető, türelmes családot találni, akik elfogadják, hogy neki a változásokhoz idő kell, s hogy az izületeire folyamatosan fájdalomcsillapítót és porcerősítőt szed, illetve májvédőt is kapnia kell. Más kutyákkal összeszoktatható. Bence már nem szeret hosszas sétálni, elsertepertél a kertben, aztán bekuckózik a puha ágyára, s átalussza a lakás melegében a napot. Ki aranyozza be ennek a papókának az utolsó idejét?

Sajnos az ízületei már nagyon rosszak, így folyamatosan – változó mennyiségben, igény szerint – Rimadylt kap, illetve Milgammát és porcerősítőket szed.

A téli hidegek előtt Bence bácsit családi panzióba költöztettük a kennelsorról, ahol mindenkivel továbbra is remekül elvan, élvezi a majdnem tökéletes családi életet — az igazán tökéletes egy végleges otthon és család lenne neki ugyanis, akár egy szuka kutya mellett, akár egyedüli kutyaként vagy legalább egy szerető ideiglenes befogadót.

Bence bácsi sokunk szerelme, de valahogy mégsem toppant még be az a különleges egy, aki csak őt szeretné, s akihez nem vezet hosszú lépcsősor.

Miért fogadd örökbe Bence bácsit?

Bence bácsinak már biztosan nincsenek hosszú évei hátra, a járása már lassú és darabos, gyógyszert szed rá folyamatosan. A változások megviselik, egy-két hét kell az átálláshoz, ezt valakinek türelemmel végig kell bírnia kísérni. Lépcsőzni már nem tud üzemszerűen, de egy kertes házban békésen kikocogna járőrözni, majd vissza a pihenőágyába. Más kutyákkal kijön. Bence bácsi már nem igényel napi több óra mozgást, csak szeretetre és nyugalomra vágyik. Ő egy kiszolgált, öreg kutya, aki a kedvünkért letette a mogorva arcát, s egy tüneményes öregúrrá vált. Valahol biztosan van valaki, akinek Bence bácsi hiányzik az otthonából, az életéből, valaki, aki egy idős kutya utolsó gazdája tudna lenni.

Bence bácsi az a “balek”, akit mindenki rajongásig szeret a képei alapján (nem csoda amúgy), de gazdájává válni senki nem akar. Valóban nem tudjuk azt megígérni, hogy örökké fog élni, de azt igen, hogy aki mellette dönt, egy igazi, régivágású veterán mellett mondhatja majd magát gazdának.

Képek Bence bácsiról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/oregbence/

Bence bácsi gazdikereső kisfilmje:

https://www.youtube.com/watch?v=vXc26sNgV6w

A Futrinka Egyesület minden védencét oltva, ivartalanítva, parazita mentesítve, chippel ellátva és szívféregre szűrten adja örökbe!

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

 

Aki szívén viseli Bence bácsi sorsát, de nem tudná magaház venni őt, virtuális örökbefogadóként tudja támogatni: http://www.futrinkautca.hu/hu/virtualis_orokbefogadas

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem