Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bendegúz gazdát keres

Bendegúz gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever
Szín:fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: kan
kor: 6-7 éves
szín: fekete
fajta: labrador retriever
leírás: Bendegúz kb 6-7 éves (oltási könyve szerint 5 éves) labrador retriever fekete kan. Gazdája adta le a gyömrői menhelyre társaival együtt, költözés miatt, így sürgősséggel került gondozásunkba. Az évek alatt sem chipet sem oltást nem kapott, mindezt pótoltuk és az ivartalanításon is átesett, szívféreg tesztje negatív. Ez a csillogóan fekete igen sűrű bundás uraság, a volt gazdánál két tacskóval élt együtt és az eddigi találkozások is azt mutatták, hogy bármely nemű és korú kutyussal jól kijön,kajára és simogatásra sem féltékeny. Szófogadó, jó idegrendszerű, kedves , barátságos, álmában is farkcsóválós jó fej labi. Kocsiba beugrik, utazást jól viseli. Mozgásigénye közepes, szeret sétálni, labdázni, kutyatárssal bohóckodni, de a legjobb a gazdi lábánál heverészni. Lakásban szépen közlekedik, nem ismeretlen sem a járólap sem a parketta. Egész éjszaka jól alszik, szobatiszta.
Pórázképes, szófogadó, tud ülni, jól nevelt eb.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazda által menhelyre leadott
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön:
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: nincs

Bendegúz 2. fóruma: https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1130
Bendegúz 2. képtára

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem