Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Beni gyönyörű ám nem egyszerű gordon

Beni gyönyörű ám nem egyszerű gordon

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Gordon szetter
Szín:vörös-fekete
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Beni G – 9 év körüli gordon szetter kan

 

Beni G. korábban láncon élt, de a gazdái válása miatt leadták őt. Még így a tizedik évében is gyönyörű. Egyre megbízhatóbb az emberekkel, más kutyákkal jól kijön, bár a nyomasztást tőlük sem viseli jól.

Egy daganat miatt a péniszét le kellett operálni, így most úgy pisil, mint a szukák, viszont nagyobb odafigyelést igényel a gondozása, táplálása is: D-mannose port és tőzegáfonyát kap kúraszerűen, illetve vese- és májdiétás tápot fogyaszt keverve. Nem szereti, ha zaklatják, nem mindenkit fogad el, ilyenkor odakaphat. Más kutyákkal jól kijön, de tőlük sem viseli el a nyomasztást, illetve ha a helyén zavarják. Gyermekek vagy idős emberek mellé nem fogadható örökbe, csak rutinos gazdi mellett lesz kiszámítható, jó élete.

Beni G. türelmesen várja, hogy valaki élete utolsó időszakára kutyájának válassza őt. Igazi magánakvaló, gyanakvó macho volt, amikor hozzánk került a láncról. Sok minden történt vele a gondozásunkban töltött egy év alatt, de egy dolog sajnos nem: nem akadt eddig érdemi érdeklődője. Igen, tudjuk: idős, a daganat miatt leoperáltatott péniszével furcsán hat, és a vizeletére gyógyszert kap, illetve speciális tápot eszik, ami havi 20-30.000 Ft kiadást jelent. De nem ő az egyetlen ilyen igényű kutya a világon, ez egészen biztos. Szóval valahol lennie kell egy helynek Beni számára is.  

Benti tartással Gazdára vár. Most komolyan, sehol nincs senki, akinek ő a mindene lehetne?

 

Képek Beni G-ről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/beni_001/

 

A Futrinka Egyesület minden védencét oltva, chipezve, ivartalanítva, benti tartással fogadható örökbe.

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem