Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Berta

Berta

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Foxi-staff keverék
Kor:Kölyök
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Berta 2015. májusi születésű, foxterrier-staff keverék szuka. Nemesrádóról került hozzánk a mamájával és a testvéreivel együtt. A családtagjait már örökbe fogadták, Bertát is elvitték ugyan már egyszer tőlünk, de a családjának el kellett hagynia az albérletet, az új helyre pedig nem vihették magukkal a kutyát, így visszakerült a menhelyre. Domináns típus, mindenképpen szoktatni szükséges akár kanok, akár szukák mellé kerül. Jelenleg egy kan kutyával él közös kennelben, vele remekül kijön, nagyokat játszanak. A cicákhoz fűződő viszonya nem ismert. Emberekkel végtelenül barátságos, keresi a társaságukat, igényli a foglalkozást. Gyerekek mellé éppúgy jó szívvel ajánljuk, mint idősebbek mellé. Pórázon szépen közlekedik. Ivartalanítva, oltva, chipelve és féregtelenítve.

További képek Bertáról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem