Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

BETA ÚJ GAZDIRA VÁGYIK!!!

BETA ÚJ GAZDIRA VÁGYIK!!!

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Betáról, a pit bull terrier jellegű ivartalanított szukáról gazdája lemondott, idős kora miatt már nem tudja megfelelően gondozni, illetve nem tud vele megfelelő időt tölteni, hiszen még fiatal kutyus, ki sok időt igényel!!! Így most keresi a megfelelő gazdáját, aki már hűséges marad hozzá és még nagyon sokat tud vele játszani.
Kedves természetű, ember centrikus, kutyákkal konfliktus kerülő, talán picit visszahúzódó. Pórázon szépen megy, alkalmazkodó, engedelmes.

További információk és képek a kutyusról a http://menhely.eu/?r=19&kid=8961 címen.

Érdeklődni a 06-70/331-9333 telefonszámon vagy az info@menhely.eu emailcímen lehet.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok