Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bicska

Bicska

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:foxi
Szín:foltos
Kor:Felnőtt
Megye: Pest
Város:Vác
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 335 0704

Ő itt Bicska, gazdikereső csapatunk legújabb tagja. Fiatal felnőtt foxi keverék kan, akit egy autóból tettek ki Veresegyház és Őrbottyán közt. Chipet és egyedi azonosítót nem találtunk rajta. Bicska le sem tagadhatja, hogy terrier-vér folyik az ereiben: aktív, vidám, kotnyeles, minden-lébe-kanál kutya. Pórázon szépen sétál, de az alap vezényszavakat sem ismeri, szóval eddigi életében valószínűleg csak létezett egy kertben, de nem foglalkoztak vele. Mint minden terrier, nagyon gyorsan tanul. Emberekkel nemre és korra való tekintet nélkül nagyon kedves és bújós. Kan kutyákkal egyelőre nem kompatibilis, a szukáknak lelkesen udvarol: ezt megteheti, míg vannak golyói, de hamarosan átesik az ivartalanításon.  A cicákat nem szívleli, így cicák és kisebb állatok mellé nem ajánljuk. Oltva, ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve adjuk őt örökbe. Érdeklődni a 20 383 9814-es számon lehet.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem