Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bioplan bio cica alom pellet 10l

Bioplan bio cica alom pellet 10l

4 499 Ft
akciós 10. 16.-ig
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1278557

Az első nagymértékben abszorbens szerves macskaalom 100% természetes gazdaságból. A felhasznált természetes anyagok környezetbarátak, sokkal könnyebbek, mint a hagyományos alom és rendkívül pormentesek a különleges természetük miatt. A BIOPLAN ökológiai macska alom kitűnő csomóképződést mutat: a nedvesség és a szagok gyorsan kötődnek szilárd csomókban. A finom pórusú alom hosszantartó szagmegkötést biztosít. 100%-ban biológiailag lebomló – könnyedén komposztálható vagy könnyen eldobható a biohulladék-tartályon keresztül (kérjük, vegye figyelembe a helyi szabályokat!)

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok