Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

BIOplan tálkás eledel felnőtt cicáknak – csirkehús+zöldség 100g

BIOplan tálkás eledel felnőtt cicáknak – csirkehús+zöldség 100g

219 Ft
LoadingBevásárlólistára

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001002757002

Teljes értékű eledel felnőtt macskák számára - mesterséges színezékeket és tartósítószereket nem tartalmaz. A felhasznált mezőgazdasági alapanyagok 100%-a ellenőrzött ökológiai gazdaságból származik.*

Összetevők: hús* és állati melléktermékek* (min. 5% csirkehús*), zöldség* (min. 5%), ásványi anyagok.

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 10%, nyers olajok és zsírok 6%, nyershamu 2%, nyersrost 0,3%, nedvességtartalom 81%, E-vit. (alfa-tokoferolacetát) 16mg/kg. A termék vitamintartalmát a minőség megőrzési idő lejártáig garantáljuk. Minőségét megőrzi / gyártja / gyártási tételszám / regisztrációs szám / nettó tömeg: lásd a csomagoláson. Készült 24 hónappal a megadott eltarthatósági határidő előtt.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok