Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Biztonság szilveszter éjszakáján

2015. december 29.

Biztonság szilveszter éjszakáján

Minden év végén az éjszakai égbolt tűzijátékkal jelzi az újévi mulatságot. Az ünneplést megelőző napokban ne engedjük ki kutyusunkat felügyelet nélkül, mivel könnyen megriadhat. Szilveszter napján a sétákat érdemes rövidebbre fogni. Otthon keressük meg a legcsendesebb szobát, csukjuk be az ablakokat, húzzuk el a függönyöket, és tegyünk be halk háttérzenét. Éjfél közeledtével adjunk kedvencünknek valami […]

Minden év végén az éjszakai égbolt tűzijátékkal jelzi az újévi mulatságot. Az ünneplést megelőző napokban ne engedjük ki kutyusunkat felügyelet nélkül, mivel könnyen megriadhat. Szilveszter napján a sétákat érdemes rövidebbre fogni. Otthon keressük meg a legcsendesebb szobát, csukjuk be az ablakokat, húzzuk el a függönyöket, és tegyünk be halk háttérzenét. Éjfél közeledtével adjunk kedvencünknek valami igazán finom falatot, hogy ezzel is elterelődjük a figyelme. Ugyanakkor nem érdemes eltúlozni a nyugtatgatást, mert ez újra visszahozhatja félelmét. Az igazán izgulós kedvencek számára pedig a Bach „Rescue” sürgősségi virágoldat bizonyul a leghatékonyabb stresszoldónak.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem