Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Böbe szívszórítóan édes tündér

Böbe szívszórítóan édes tündér

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Bioanyu (Böbe) – 8 év körüli keverék szuka

 

Bioanyu egy beszámíthatatlan bácsi udvarán élt, de neki még lehettek emberközelibb évei, mert ő nem annyira félős, mint a többi, onnan elkerült kutya, viszont neki meg rossz tapasztalatai is lehettek egyben, mert a férfiakkal eleinte bizalmatlan. Más kutyákkal jól kijön, érdeklődő, sétálni szeret. Alapvetően nem szeleburdi, de még van tanulnivalója is bőven.

 

Bioanyu volt ideiglenes befogadójától:

 

Böbe már 2 hónapja él velünk. Szerencsére a kezdeti félelme velünk szemben már teljesen elmúlt, sőt! Mostanában már jobban ragaszkodik páromhoz, mint hozzám, pedig eleinte rettegett tőle. Ebből is látszik, hogy férfi volt a gazdája, még ha nem is volt teljesen százas. Bár azért mi csajok egymás közt elég jól el szoktunk dumálgatni, és ő nagyon jó hallgatóság. Bújós, puszi-osztós, és még ölelést is lehet tőle kérni. Ha pedig abba maradna a simi, akkor pacsikat osztogat.

A hozzánk látogatóba érkező nőket szinte azonnal elfogadja, de a férfiakat nem, volt akit meg is akart csípni sajnos. Ezen még dolgoznunk kell.

Megvolt az első sétánál elengedés is. Valamilyen vadász-vér biztosan van benne, mert nagyon nyomozta a nyuszikat a mezőn, de szerencsére nem ment hallótávolságon kívülre, mindig visszajött ha hívtuk.

Böbe nagyon szeret a napon sütkérezni, és a pocivakarást is imádja, közben pedig olyan “jóllakott-napközis” fejeket tud vágni… Ember legyen a talpán, akinek a szíve nem lágyul el ettől :-)

 

Böbe már a kennelsorunk lakója. Minden egyes nap a szívünk szakad meg ott hagyni. Úgy tud nézni… Nem szemrehányón, hanem beletörődőn. Szomjazza a szeretetet, mi pedig megígértük neki, hogy felkutatjuk számára azt az embert akinek a szíve csücske lehet, akivel együtt kelhet fel reggelente nagyokat futni, akivel együtt fedezheti fel délutánonként a bokrok alatt megbúvó titkokat, akinek csillogó szemekkel hozhatja vissza a labdát, akivel együtt olvashat tavaszi naplementéken a fa alatt, akivel együtt játszhat vidáman és, akit megvígasztalhat, mikor valami baj van. Akivel együtt búcsúztathatják a letűnő napot, és akivel együtt melegíthetik fel az ágyat, akivel télen forrócsokit szürcsölgetve szundikálhat, és aki után nap, mint nap sírhat, mikor dolgozni megy, és akit agyon nyálazhat, mikor hazajön és csak nevethetnek gondtalanul, mintha csak ez a pillanat létezne. Aki mellett megöregedhet, és majd mikor már nehézkesebb a járás, együtt emlékezhet vissza azokra nyári napokra, téli estékre, hatalmas játékokra… És ő akkor lenne annyira, de annyira boldog…

 

Talán pont TE vagy ez az ember? Te vagy az, akiért Böbe szíve dobog?

 

Képek Böbéről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/bioanyu/

 

A Futrinka Egyesület minden védencét oltva, ivartalanítva, parazita mentesítve, chippel ellátva és szívféregre szűrten adja örökbe. Benti tartással.

Érdeklődni bemutatkozó levélle lehet: info@futrinkautca.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem