EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bodza

Bodza

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Puli keverék
Kor:Kölyök
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Bodza 2017. januári születésű puli keverék kan. Korábbi gazdája egy disznóólba bezárva tartotta, innen került mentésre, majd a gondozásunkba. Az egyik lábáról hiányzik egy lábujja, ez valószínűleg fejlődési rendellenesség lehet nála. Végtelenül kedves, ragaszkodó, tanulékony eb. Minden korosztály számára kiváló választás, gyerekek és idősebbek mellé is jó szívvel ajánljuk, kezdő kutyatartók számára is ideális. Tökéletes családi kutya. A szuka kutyákkal harmonikus a kapcsolata, kan kutyákkal is összeszoktatható. A cicákhoz fűződő viszonya nem ismert. Fázékony, ezért benti, vagy kinti-benti tartásra ajánljuk. Pórázon szépen vezethető.

További képek Bodzáról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem