EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bogár

Bogár

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Szürke, fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Bogár 2014. szeptemberi születésű, ivartalanított keverék szuka. Egerváron kóborolt, így került a látókörünkbe, majd a gondozásunkba még kölyökként. Fiatal korából is adódóan rendkívül aktív, energikus kutya, ezért idősek és kisgyerekek mellé nem ajánljuk. Kiváló házőrző, éber és figyelmes. Imádja a kimerítő sétákat, pórázon szépen sétál, bár kicsit húz örömében. A temperamentuma miatt feltételezzük, hogy a macskákat valószínűleg nem tolerálja, a fajtársaival, kanokkal és szukákkal azonban jó viszonyt ápol. Kedves, barátságos, így nagyobb gyerekek mellé már bátran elvihető, akár kezdő kutyatartónak is nyugodt szívvel ajánljuk.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem