Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bogi

Bogi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Schnautzer keverék
Szín:Fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Bogi 2013. augusztusi születésű, schnauzer keverék szuka. Nemesrádóról érkezett a menhelyre, a gazdája lemondott róla. Energikus, életvidám, barátságos eb. Bár nem konfrontálódik sem a kanokkal, sem a szukákkal, elsősorban egyedüli kutyának ajánljuk, hogy megkaphassa a kellő figyelmet. A cicákat nem tolerálja. Kisgyerekek és idősebbek mellé aktivitása miatt nem tanácsos örökbe fogadni, kezdő kutyatartók mellé sem javasolt elvinni, nagyobb gyerekek mellett, sportos gazdival azonban harmonikus lehet a viszonya. Magas, megerősített kerítéssel, esetleg villanypásztorral körbezárt udvar szükséges a konfliktusmentes tartásához, mert Bogicánk erősen vágyik a világ megismerésére és kalandozó hajlamainak egy csenevész kerítés nem tud tud gátat szabni, egy akrobata ügyességével kapaszkodik át rajta. Pórázon szépen sétál.

További képek Bogiról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem