Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bomo csak egy kis törődésre vágyik

Bomo csak egy kis törődésre vágyik

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:barna
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Bomo – 10 éves rövid szőrű tacskó keverék kan

 

Bomo az, akit gazdája leadott a gyepire altatásra, mert öregnek ítélte. Ezzel mi nagyon nem értünk egyet! Bomo még szomorú, de reméljük hamar rájön, hogy olyan helyre került, ahol törődnek vele és szeretik. Ha valaki úgy gondolja, hogy szeretné biztosítani számára az otthon melegét és minden jót, amit megérdemel, akkor jelentkezzen!

Ugye nem csak mi gondoljuk úgy, hogy az öreg kutya nem rossz kutya? Sőt, nekik már van életttapasztalatuk, nem most kóstolják meg a cipőket, nem vágynak órák hoszú játékokra és még sorolhatnánk a jó tulajdonságaikat, de ezt inkább szeretnénk már úgy, hogy Bomo is boldogan szuszog egy kanapén a szeretett gazdi mellett. Talán pont melletted?

 

Képek Bomoról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/bomo/

 

Oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe. Benti tartással.

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet a futrinkatacsko@gmail.com email címen.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem