Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bonie labrador gazdát keres

Bonie labrador gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever
Szín:sárga
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: szuka
kor: 10 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás: Bonie 10 éves labrador retriever szuka. Az Illatos úti telepről került a gondozásunkba, saját gazdája adta le, állítólag rombolt, vihartól fél. Ideiglenes befogadójánál hamar beilleszkedett a családba. Nyugodt, kiegyensúlyozott, nagyon embercentrikus kutya, gyerekeket is szereti, tűri a nyúzást. Korához híven sokat pihen, ilyenkor bölcs nyugalommal szemlélődik. A labdáért viszont felpattan, és más kutyával is „versenybe” száll érte. Sétálni szeret, pórázon nagyon szépen közlekedik, nem húz. A parancsszavakat új helyén hamar megtanulta, és gyorsan beletanult, mit szabad és mit nem. Szeret a gazdi közelében lenni és megfelelni neki. Társállatok iránt élénken érdeklődik. Nem domináns kutyával jól kijön, de szeret ő lenni az első, és ezt ki is követeli. Emberekkel ezt egyébként finoman és nőiesen teszi, igazi idős hölgyként. Ha egyedül vannak a kertben, nem rombol, de nem szereti, ha bezárják vagy elzárják, onnan, ha teheti, igyekszik kiszabadulni. Lakásban szobatiszta, jól viselkedik, de még nem volt egyedül hagyva. Petárdadurrogtatástól kicsit megijed, és siet a gazdi közelébe. Nem igényel nagy aktivitást, de nagyra értékelné, ha leendő gazdija nem hagyná sokat egyedül. Ivartalanítva, oltva, chipezve keresi új otthonát. Ismert betegsége nincs. Jó társa lenne akár egy családnak, akár egy idősebb gazdinak.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazda által leadott, Illatos úti gyepmesteri telepre került
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön:
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: nincs

Bonie fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1041
Bonie képtára

Az örökbefogadás menete itt olvasható: https://retrieverhelp.hu/orokbefogadas-menete-az-rr-nel/

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem