Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORE FOR bontógereblye 16 kampós

MORE FOR bontógereblye 16 kampós

3 999 Ft
LoadingBevásárlólistára

MORE FOR filcbontó Fésűgereblye – hosszú szőrzethez. Ergonomikus, strukturált nyél biztosítja az optimális fogást. A nyélben levő karika lehetővé teszi a felfüggesztett helyzetben való tárolást. Kiváló minőségű anyagok – pl. nemesacél – használatával.

Alkalmazás: A szőrzetnek csak a filcesedett részén húzza végig, óvatosan, a szőrnövekedés irányában. A fogazott nemesacél penge kibontja a filcesedett vagy összecsomósodott szőrt, lágyan siklik a szőrzetben. A penge éles oldala fájdalommentesen bontja ki a filcesedett szőrcsomókat, a további szőrápolás egyszerűvé válik. 10 kampóval rendelkezik. Macskák számára is alkalmas.

Figyelem: téves használat esetén sérülésveszély! Nem mindennapi szőrápolásra szolgáló fésűről van szó!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem