Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Borcsa

Borcsa

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:kopó keverék
Szín:fekete-cser
Kor:Felnőtt
Megye: Pest
Város:Vác
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 335 0704

Na és itt van még a mi öreg Borcsánk, aki gazdája halála után került a gondozásunkba, lassan egy éve… Ahogy az lenni szokott: a hagyaték kellett az örökösöknek, de a hagyaték legfontosabb része, a kutya, aki szebbé tetté öreg gazdája mindennapjait, már nem…
Pedig Borcsa jó kutya és velünk együtt reménykedik abban, hogy terem még babér a gazdikeresők piacán egy idősödő kutyának is.
Kopókeverék, közepes termetű. Rajong az emberekért, szinte remeg érte, hogy valaki simogassa meg – ilyenkor aztán mozdulatlanná dermed, hogy el ne rontsa semmivel a pillanatot. Más kutyákkal alapvetően jól kijön, de hajlamos versengeni a szeretetért. Cicákkal kompatibilis, mint ahogy az az egyik képen látszik is. Idősödő kora ellenére nagyon mozgékony és aktív, így kitűnő választás lehet aktív, sétálós életet élő kisnyugdíjas számára, aki legalább a hideg téli estéken beengedné Borcsát a házba, hogy ne odakint dideregjen a rövid szőrű kutya.
Érdeklődni róla Rédei Évinél lehet a 20 383 9814-es számon.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem