Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bors hízelgős kis pukkancs

Bors hízelgős kis pukkancs

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:fekete-cser
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Bors – 3-4 éves tacskó-terrier keverék kan

 

Borsot a miskolci gyepmesteri telepről, altatás elől mentettük. Karakán, magabiztos, terrieresen pukkancs kutya, akit rutinos gazdának ajánlanánk, lehetőség szerint egyedüli kedvencnek. Bors életéből eddig kimaradtak a korlátok, így mindent most kell megtanulnia a gazdis kutyalétről. Bors szeret jönni-menni, mozgékony, terhelhető, jó idegrendszerű és okos kutya.

Gondozónk így ír róla:

“A viselkedése legalább olyan érdekes, mint a külleme- parázva kúszik oda- szigorúan, csak ha kedve van, mert amúgy szelektív a hallása- , nasival letépi az ember fél kezét, majd cukin hízeleg még simiért- közben meg emeli a lábát egy kis cipő lejelölésre 😀. Igényli a foglalkozást, bújik, cukiskodik, csak valahogy bunkóságba fordul általában. Másik kedvencem tőle a laposkúszásban morgással és hátszőr borzolással kísért kifutóra haladás, amit egy-egy váratlan nekilódulással majd dühös makacs satufékes pózolással színesít, olykor pedig a többi kennellakónak tesz élet ellenes megjegyzéseket. Amiből kizökkentve behisztizik 😀 Hát, nem egy unalmas figura, az tuti.”

 

Ideiglenes befogadót is keres!

 

Képek Borsról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/bors/?g2_page=2
Oltva, chipezve, ivartalanítva, szívféregre szűrten, benti tartással fogadható örökbe. info@futrinkautca.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem