Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Boxer kutyám bal alsó szemhélyszélén kifelé egy borsó nagyságú pigmentes szemölcs nőtt – kicsit irritálja a szemgolyót. Eltávolítására szükség van-e, ha igen milyen módon? Köszönettel a Gazdi.

2011.02.14

Állatorvos
Minden szövetszaporulat eltávolítása indokolt, ami irritálja a szemet, mert ezek a szaruhártya fekélyesedéséhez vezetnek. A szaruhártya irritációja fájdalmas dolog. A pigment tartalmú szövetszaporulatok szövettani vizsgálata is indokolt, mivel ezek gyakran melanomák, amelyek áttéteket is képezhetnek. A szövetszaporulat eltávolítása altatásban, egy kis műtét keretében történik. A műtét után a sérült szaruhártyát szemcseppekkel kell kezelni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem