Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Brigi szeretetéhes cukorfalatka

Brigi szeretetéhes cukorfalatka

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla keverék
Szín:zsemle
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Brigi – 6 éves magyar vizsla keverék szuka

 

Brigi tavaly novemberben egy gyepmesteri telepről került a gondozásunkba nagyon lesoványodott állapotban, a bordája, csípője kilátszott, csak csont és bőr volt.

Nem tudjuk milyen élete lehetett korábban, de mindent a legelejéről kellett vele kezdeni, a gondozásunkba kerülése óta megtanult lakásban élni, pórázon sétálni, meghízott, kikerekedett, és egy szófogadó jó kislány vált belőle. Kutyatársaival jól kijön, így akár második kutyának is ideális társ. Imád autózni, ha teheti mindenhová befogadójával tart. Felnőttekkel és a gyerekekkel is remek a kapcsolata, családok számára is bátran ajánljuk.

Ideiglenes és végleges befogadót is keres!

 

Képek Brigiről: http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/Brigi/

 

A Futrinka Egyesület minden védencét oltva, ivartalanítva, chipezve és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel adja örökbe!

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem