Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bubu imádnivaló, rákos kis pöttöm

Bubu imádnivaló, rákos kis pöttöm

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:barna
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Békás Bubu – 11 év körüli keverék szuka

 

Békás Bubu vizsla társával együtt korábbi tulajdonosától került a gondozásunkba. Nyugis természetű öreglány, de makacs és öntörvényű tud lenni, ha valami nem tetszik neki. Időre van szüksége ahhoz, hogy teljesen feloldódjon, póráz nélkül szépen sétál, kutyatársaival jól kijön, nem igazán foglalkozik velük, egyedül is jól érzi magát. Rutin szívféreg tesztje negatív lett, az ivartalanítására sok került, a méhe és a petefészke tele volt daganatokkal, melyet elküldtünk szövettanra, sajnos rossz eredményeket kaptunk. Bubu szervezezetében már sejt szinten ott van a rák, úgyhogy nem tesszük már ki több operációnak. Nem vagyunk optimisták, hogy bárki is örökbefogadná így, de a betegsége nem változtat a tényen, hogy egy igazi kis tünemény.

 

Bubu ideiglenes és végleges befogadót is keres!

 

Képek Buburól:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/bekasbubu/

 

Békás Bubu kizárólag benti tartással -akkor is, ha a gazdi nincs otthon!-, chippel ellátva, parazitamentesítve, oltva, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html