Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bubu lelkes, vicces fiúcska

Bubu lelkes, vicces fiúcska

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:fekete-fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Kasza Bubu – 2 éves keverék kan

 

Kasza Bubu egy másik mentés “mellékterméke”, mert ő is ott volt a láncon, és nem hagytuk hátra. A kezdeti hiányos szocializációján hamar átlépett, most lelkesen tanul, és bár továbbra is inkább egyedüli kutya szeretne lenni, de most már gond nem lesz vele, megszokta, hogy mellette lehetnek másik kutyák. Még így is elkötelezett, hozzáértő és aktív gazdát keres.

Bubu nem egy figyelemfelhívóan tetszetős kutya, ráadásul fekete, aki bármit ki tud hozni a füleiből, nagyon vicces. Az már kevésbé, hogy fekete kan léte mellett – ráadásul egy kis staff felhanggal – sajnos szívférges is. Sokáig fogjuk még gondozni, van egy ilyen tippünk, de ne legyen igazunk.

 

Ideiglenes befogadót is keres.

 

Képek Kasza Buburól:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/gazditkeres/kaszabubu/

 

A szívféreg kezelés 30 naponkénti Advocate cseppből, 2 havonkénti Doxycyclin antibiotikum kúrából és ezt követő újratesztelésből áll. Emellett – az esetleges továbbfertőzést duplán megelőzendő – Scalibor nyakörvet visel, amit 3-4 havonta cserélünk.

 

Kasza Bubu oltva, ivartalanítási kötelezettséggel, parazita mentesítve, chippel ellátva és szívféreg elleni kezelésének folytatásával fogadható örökbe!

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem