Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Cash csupaszív, ugra-bugra vizslafiú

Cash csupaszív, ugra-bugra vizslafiú

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Cash – 1 év körüli vizsla keverék kan

 

Cash a társával együtt talált kutyaként került egy vidéki gyepmesteri telepre, ám eredeti tulajdonosuk nem jelentkezett, így a gondozásunkba kerültek. Cashrol a dominánsabb kettőjük közül, de emberrel gyerekkel ő is nagyon kedves, kicsit nincs tisztában a méretével és az erejével, felugrál olyankor rá kell szólni. A kutyaházat elkezdte bontani, másik kennelbe kellett raknom ahol rágásvédett a ház. Szukákkal nagyon jól kijön, jó étvággyal eszik, szobatiszta, játékos motiválható, a kertet ő is nagyon igényli, egész nap kint vannak. Egyébként egyikük sem ugatós, jól viselik a kennelt is, valószínüleg a kiszámíthatóság miatt, hiszen mindig tudják mikor van rohangálós idő és mikor kennel fogság. Nagyon jó kutyák, de sok foglalkozást és főleg lemozgatást igényelnek!

 

Képek Cashről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/cash/

 

Cash számára ideiglenes és végleges befogadót is keresünk!

 

Cash kizárólag benti tartással -akkor is, ha a gazdi nincs otthon!-, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html