Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Casper szerető gazdit keres

Casper szerető gazdit keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:vizsla keverék
Szín:barna
Kor:Kölyök
Megye: Fejér
Város:Székesfehérvár
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 843 4346

Casper életerős, vidám, nagyon szép kiállású barna legény. Rózsaszín nózival és sárga szemekkel nagyon különleges kutyus. Erős, vaskos, izmos 6 hónapos vizsla keverék kan. Már most nagyon jó súlyban van, kb 10 kg-ot nyom, hiszen imádja a hasát. Szerencsére nem válogat, mindent örömmel megeszik, ez az egyik jó tulajdonsága. Sajnos még ő sem találta meg az igazit, pedig nagyon is elragadó, kedves  és barátságos mindenkivel. Bárkivel jól kijön. Szereti a kis állatokat, a macskákat, a gyerekeket és más kutyákat is. Neki az a fontos, hogy foglalkozzanak vele és szeressék. Sportos, atletikus, mozgékony. Imádja a nagy sétákat, az órákig tartó játékot , szinte soha nem fárad el, de ha mégis, akkor iszonyatosan tud bújni, ölelkezni, csókolózni. Vele mindig játék az élet. Ha tehetné egész nap a szabadban lenne és futkározna, játszana. Egy belevaló gyerkőc, aki legjobb barátja lehet egy igazi társat találhat meg benne. Természetesen a kanapén alvás is a kedvenc időtöltései közé tartozik.

Bármi kérdésed van hívj minket bizalommal, vagy gyere el hozzánk és ismerd meg személyesen is ezt az elragadó kutyust.  A legfontosabb számunkra, hogy minden gazdira váró állatkának a legmegfelelőbb társat találjuk meg, azt aki igaz barátja lehet élete végéig. Fema 06 30 843 4346

akár írhatsz is nekünk: fema.allatmentok@gmail.com