EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Catit cica önetető

Catit cica önetető

4 799 Ft
LoadingBevásárlólistára

A Catit cica önetető alkalmas száraz és nedves eledel használatához is. 3 az 1-ben funkció. A rejtett ételtartó előhozza a cica természetes élelelmszerzési ösztönét és ráveszi arra, hogy belenyúljon és megfelelő méretű ételadagokhoz jusson, ezzel csökkentve a mértéktelen evést. Tökéletes megoldást nyújt abban az esetben is, ha nem vagyunk otthon, mert megfelelő módon adagolja a nap folyamán az ételt és frissen tartja azt. Ergonomikus és cicabajusz kímélő, mivel a cicák nem szeretik, ha a bajszuk a tál oldalához ér, ezért a tál könnyen megközelíthető. Mind felnőtt és kiscicák számára is alkalmas. A belső rekesz elegendő helyet biztosít arra, hogy gyorsan és könnyen újratöltsd a tálat a cicád kedvenc ételével.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem