Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Catit interaktív cicaetető

Catit interaktív cicaetető

6 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

A Catit interaktív cicaetető ösztönzi a macskákat arra, hogy megdolgozzanak az ételért. Az intelligens tervezésnek köszönhetően segíti, hogy a cicák a mancsukkal kevesebb ételt tudjanak egyszerre megszerezni, ezzel csökkentve a mértéktelen evést. A különböző vastagságú csövek finomságok tárolására alkalmasak, amelyet a cica kiszagol, majd a mancsával kivesz belőlük. A csövek végei le vannak kerekítve, így az etető könnyen kezelhető és a tisztántartása is egyszerű. A 3 kisebb és 2 nagyobb cső lehetővé teszi a nehézségi szintek közötti váltást. Az etető elején található mélyedés további eledel tálalását teszi lehetővé. Az etető tökéletes megoldás abban az eseteben is, amikor nem tartózkodunk otthon, mert a macska először a könnyen elérhető helyekről szerzi meg az ételt, a későbbiekben pedig meg kell küzdenie a nehezebben elérhető rekeszekben található falatokért. Könnyű a termék szétszerelése és tisztítása. Legjobb, ha a tisztításra kemikáliáktól mentes, természetes szereket használunk, továbbá alapos öblítés javasolt.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem