Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Catit többfunkciós cicafésű

Catit többfunkciós cicafésű

2 199 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Nyújts a cicádnak állandó lehetőséget a vakarózásra és a tisztálkodásra. Egyszerűen rögzítsd a kefét bármely felületen a macskád magasságának megfelelően és már kész is vagy! A Catit többfunkciós fésű segít eltávolítani és összegyűjteni a meglazult szőrszálakat. A fésű könnyen felszerelhető a falra vagy a sarokra egy csavarral (opcionális) vagy a termékhez csomagolt kétoldalú ragasztócsíkkal. Ha a cicádnak egy kis bátorításra van szüksége a használathoz, a kefében lévő tárolóba macskamenta helyezhető el. A termék egy adag macskamentát tartalmaz, amely külön is megvásárolható. A kefét a tartójából kifordítva tisztíthatjuk, így megszabadulhatunk a felgyülemlett szőrtől. Könnyű a termék szétszerelése és tisztítása. Legjobb, ha a tisztításra kemikáliáktól mentes, természetes szereket használunk, továbbá alapos öblítés javasolt.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem