EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Celeste

Celeste

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Celeste 2012. májusi születésű keverék szuka. Zalabaksáról hoztuk be őt a gazdájától, akinek sem ideje, sem pénze nem volt a kutya megfelelő tartásához. Első alomból származó kölykével Cidrivel és a következő alomban született testvérével Csipivel élt együtt, akik szintén a mi gondozásunkba kerültek. A gazdánál nagyon forgalmas út mellett laktak és a kutyák szabadon kóborolhattak, folyamatosan fennállt a veszélye, hogy elüti őket egy autó, mint ahogy ez az egyik kölykével, Cidrivel sajnos meg is történt. Bekerülése viszonylag hamar feloldódott. Kedves, barátságos, játékos kedvű, hálás természetű kutya, energikus, nagy mozgásigénnyel rendelkezik. Kiváló házőrző, élénk és figyelmes. A temperamentuma miatt idősebb emberek és kisgyerek mellé nem ajánljuk. A kanokkal baráti viszonyt ápol, a szukákkal összeszoktatható. A pórázt még tanulnia kell.

További képek Celeste-ről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem