Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Cicagazdik, figyelem! Félix-akció a Fressnapfnál!

2018. június 15.

Cicagazdik, figyelem! Félix-akció a Fressnapfnál!

A cicagazdik számára meglepetéssel kedveskedik a Fressnapf, amelynek cicusa is biztosan örülni fog, és sok vidám pillanattal hálálja meg a gondoskodást és az ínycsiklandó falatokat! Most kedvező áron juthat hozzá a Félix isteni macskaeledeleihez.

Minden egyes Félix receptúra prémium minőségű, ízletes alapanyagokból készült, és megtalálható benne minden, amire bajszos társának szüksége lehet. Esszenciális Omega 6 zsírsavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak, annak érdekében, hogy 100%-osan kielégítsék macskája napi szükségleteit. A puha falatkák étvágygerjesztő látványának, mennyei ízének és finom illatának kistigrise sem fog tudni ellenállni.

A Félix eledelek széles kínálatában biztosan talál kedvence kedvére való ízkombinációt, amely kielégíti változatos igényeit. Csirke, lazac, nyúl, bárány és marha ízesítésű csemegék is találhatóak a választékban.

A legjobb hírt a végére hagytuk! Június 1. és 30. között 2+1 akció a Fressnapfnál! Ha 3 Félix 4*100 grammos tasakos eledelt vásárol, akkor az egyiket ingyen viheti haza bársonytalpú barátjának. Felkeltettük az érdeklődését? 🙂