Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Cicagazdik figyelem: Whiskas akció a Fressnapfban!

2017. augusztus 15.

Cicagazdik figyelem: Whiskas akció a Fressnapfban!

A vegyes táplálás előnyei:

  1. Tápláló fogápolás

A száraz tápok rágásra ösztönzik az kedvencét, amely által erősödnek az állkapocs izmai, és a fogkövek eltávolításában is segít. A Whiskas ropogós falatkái pedig belül krémes finomsággal vannak töltve – így garantáltan elnyeri cicája tetszését -, emellett pedig értékes tápanyagokat tartalmaznak, hogy cicája energikus maradhasson.

  1. Megfelelő folyadékbevitel

A nedves eledeleket sok bundás barát kedveli, mert a puha falatok ízletes húsos mártásban vannak tálalva. Az ilyen típusú finomságok fontos szerepet játszanak a kistigrisek mindennapi vízbevitelénél, főleg, hogyha macskája nem lelkesedik az ivásért. A Whiskas alutasakos eledelek nemcsak erről a folyadékpótlásról gondoskodnak, de számos vitamin és ásványianyag található bennük.

A nedves termékcsalád legújabb tagja, a Whiskas Casserole pedig igazi kényeztetés a javából: a nedves ragu lágy falatokat tartalmaz ínycsiklandó szószban. Lepje meg cicáját ezzel az alutasakos újdonsággal, amely olyan ellenállhatatlan, hogy a kedvence azonnal a táljához rohan majd!

Abban is biztosak vagyunk, hogy a hatalmas ízválasztékban elérhető eledelekből megtalálja minitigrise kedvencét. Kipróbálná? Van egy jó hírünk: a Whiskas 1,4 kg-os száraz táp, a 12 adagos alutasakos eledel és az új 12 adagos Casserole ragu augusztus 15. és 31. között AKCIÓSAN, 999 Ft-os áron kapható a Fressnapf-áruházakban!

Megnézem a termékeket!