Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Cicám folyamatosan hullatja a szőrét egész évben.Bőre egészséges,nincsenek kopasz foltjai,nem vakarózik,semmi jelét nem adja betegségnek.Amerre jár ” szőrfelhőt”hagy maga körül,már nagyon zavaró a túlzó szőrhullatása.Mi lehet az oka,mi a teendő?

2014.06.28

Állatorvos

Fontos lenne tudni, hogy ez mindig így volt, vagy ez egy változás a korábbiakhoz képest. Sajnos a lakásban tartott cicák egész évben hullatják a szőrüket. Ha a túlzott szőrhullás egy új jelenség, akkor érdemes orvoshoz vinni a cicát és megvizsgáltatni,hogy nem merül-e fel valamilyen belgyógyászati betegség. Ha a cica egészséges, akkor nem lehet mást tenni, mint gyakran fésülni és bőrtápláló kúrákat csinálni (pl.: Dermoscent spot on, Dermanorm olaj stb.).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem