Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Cicám nyolc hónapos, nagyon gyorsan és sokat eszik, utána gyakran hány. Mit tegyek, vagy milyen cica táppal etessem? Köszönöm a válaszát!

2011.01.06

Állatorvos
Először állatorvosi vizsgálatot javasolnék, mert fiatal játékos macskáknál gyakran előfordul, hogy lenyelnek valami apró tárgyat vagy zsinórt, ami okozhat ilyen tüneteket és amennyiben nem ürülnek ki annak súlyos következményei lehetnek. Ha nincs idegentest a gyomor és bélrendszerben és a tünetek továbbra is fennállnak, akkor meg kell találni azt a lehetőleg prémium kategóriás száraztápot vagy konzervet, amit a cica probléma nélkül elfogyaszt. Tápváltásra azért van szükség, mert hányást okozhat az is, ha a macska a felkínált táplálékra érzékeny. A tápok csomagolásán megtalálható az ajánlott napi adag, ezt érdemes többször kisebb mennyiségek formájában felkínálni, ne hagyjuk, hogy a mohó cica egyszerre túl sokat egyen. Nagyon sok jó minőségű macskaeledel van forgalomban, azt javaslom látogasson el az áruházba és kérje az eladók segítségét. Első alkalommal a választott táp legkisebb kiszerelését válassza kipróbálás céljából.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem