Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A cicánk és a kutyánk is bolhás és sajnos már a lakás is. Hiába porszívózunk gyakran mostanában, az sem használ. Az állatoknak a nyakörv sem használ, meg más bolha ölő szerek sem. Kiltix, Biokill. A vizet mindketten gyűlölik, ezért megfürdetni őket nem sikerült. A macskám ráadásul allergiás az erősebb bolhaölő készítményekre, ezért valami olyan megoldás kellene, amitől neki sem lesz semmi baja. Mivel lehetne a leghatékonyabban megszabadulni a bolháktól?

2014.10.16

Állatorvos

Érdemes lenne kipróbálni olyan szert, ami hatásos a bolhalárvák ellen is (pl.: macskának:Stronghold, Advocate, Broadline; kutyának: Advocate, NexGard, Stronghold). Azokon a felületeken, ahol lehet, használjon környezeti bolhairtó sprayt (pl.: Insecticid 2000). A textíliákat alaposan mossa ki és a lakás legsötétebb, legeldugottabb sarkait is alaposan porszívózza ki. A bolhák szeretik a sötét eldugott helyeket (sarkok, bútorok hajlatai, parkettarepedések).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem