EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Cidri

Cidri

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Cidri 2014. májusi születésű ivartalanított keverék kan. Zalabaksáról hoztuk be őt a gazdájától, akinek sem ideje, sem pénze nem volt a kutya megfelelő tartásához. A mamájával Celeste-tel és a következő alomban született testvérével Csipivel élt együtt, akik szintén a mi gondozásunkba kerültek. A gazdánál egyszer elütötte egy kamion, nagyon forgalmas út mellett laktak és a kutyák szabadon kóborolhattak. Szerencsére a sérüléseiből nyom nélkül felgyógyult. A neve nem a véletlennek köszönhető, bekerülését követően jó ideig rettenetesen félt mindentől, mára már sokat oldódott. Kedves, barátságos, játékos kedvű, hálás természetű kutya, energikus, nagy mozgásigénnyel rendelkezik. Kiváló házőrző, élénk és figyelmes. A temperamentuma miatt idősebb emberek és kisgyerek mellé nem ajánljuk. A szukákkal baráti viszonyt ápol, a kanokkal összeszoktatható. A pórázt még tanulnia kell, de hamarosan ez a probléma is megoldódik, készségesen sajátítja el a új ismereteket.

További képek Cidriről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem