Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Cocó vagány, ám rajongó cukifiú

Cocó vagány, ám rajongó cukifiú

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Cocó – 4 éves rövid szőrű tacskó keverék kan

Cocó gazdától érkezett, az egója a fellegekben járt. Megkezdtük a vele való foglalkozást., és már rájött, hogy nem ő az úr a háznál.

Jelenleg a kennelsorunk lakója, ahol a megszokottságnak és a személyre szabott foglalkozásnak hála már elindult a fejlődés útján. A kellő figyelemmel hamar egy rajongó kis cukifiú válik majd belőle! Ehhez ideiglenes befogadót is keres.

Cocó viselkedése nagyon sokat változott. A vele való megfelelő foglalkozás meghozta az eredményt. Szeret játszani, kedves és más kutyákkal való viszonya is javulóban van. A hölgyeket kedveli jobban. Más kutyákkal való viselkedése is szépen alakul. Számára egy rutinos, határozott gazdát keresünk, aki folytatja a munkát vele, és tudja kezelni a viselkedését.

Képek Cocóról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/coco/

Oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe.

Érdeklődni a futrinkatacsko@gmail.com email címen lehet. 

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem