Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Családra vágyó tappancsosok

2016. június 11.

Családra vágyó tappancsosok

Fondant, Füge, Mackó, Párduc és Pingu… a nevekhez tartozó állatkák is legalább ilyen kedvesek és mókásak. Bennük és társaikban két dolog közös: hogy mindannyian árva nyuszik, és egytől egyig szerető családra vágynak.

Osztotta már meg életét tapsifülesekkel? Ha igen, tudja, hogy mennyire megéri társunknak egy kedves nyuszit választani. Ha még nem ismeri őket közelebbről, érdemes egy pillantást vetni kedves gazdikeresőinkre, az apró szőrmókok garantáltan eloszlatják majd a kételyeit! Persze, mielőtt nyúltartásra adnák a fejüket, érdemes utánajárni, mivel is jár a fülesek tartása. Ehhez rengeteg segítséget talál az alapítvány oldalán, de az örökbefogadás után is bármikor nyugodtan fordulhatnának hozzájuk tanácsért.

Addig is ajánljuk a témában írt cikkeinket – ha ezeket átolvassa, már jó úton jár, hogy igazán gondos nyuszigazdivá váljon. 🙂

Ha most nem fér bele egy nyúl a mindennapjaiba, de szeretné támogatni az Alapítvány munkáját, áruházainkon keresztül is segíthet: három Fressnapf-üzletben, Budaörsön, Óbudán és Újpesten is elhelyeztünk adománydobozokat, így bármelyik bevásárlással összekötve, könnyedén hozzájárulhat az Első Nyúlmentő Alapítvány működéséhez.

Ha az örökbefogadást fontolgatja, az árva állatkákat itt tekintheti meg: örökbefogadható nyuszik

De ne csodálkozzon, ha rabul ejti egy gombszempár, vagy két kíváncsian meredő fülecske… 🙂

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem