Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Csengő

Csengő

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Labrador keverék
Szín:Fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Csengő 2012. szeptemberi születésű, labrador keverék szuka. Batykon élt korábban, a gazdája azonban meghalt, és mivel senki sem fogadta be az árván maradt ebet, a gondozásunkba került. Eleinte nagyon távolságtartó volt, nehezen barátkozott, előfordult, hogy harapni is akart. Lassan megnyílt, megbékélt a körülmények változásával, ma már elfogadja a gondozókat és azokat az embereket, akik őt rendszeresen körbeveszik, idegeneknek azonban türelemmel kell közelíteni felé. Nem igényli a babusgatást, de ha megkedveli a gazdát, nagyon jó kutya válhat belőle. A hirtelen mozdulatoktól megijedhet, ilyenkor akár az emberek felé is csíphet.Távolságtartása és energikussága miatt kisgyerekek és idősebbek mellé nem ajánljuk. A fajtársaival jó viszonyt ápol, kanok és szukák mellé is örökbe fogadható. Pórázon vezethető.

További képek Csengőről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem