Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Csibe gazdit keres

Csibe gazdit keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:csokibarna
Kor:Kölyök
Megye: Fejér
Város:Székesfehérvár
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 843 4346

Csibe bár fiatal, de már nagyon sok mindenen átment. Vashordó, feltekeredett, nehéz lánc, hideg és piszok, éhezés… Ennek szerencsére vége, ma már szeretetben és boldogságban élhet. most még velünk, de hamarosan már az új gazdinál, ahol szeretet, béke, melegség van, nincs éhezés és nélkülözés. csak olyan családba adjuk, hogy szeretik és tisztelik, ahol végre családtagként kezelik. Elmondhatatlanul jó kutya, kedves, bújós, barátságos. Nagyon jó természetes van, mindenkivel jól kijön, még a macskákkal sincs baj. Imádja a nagy játékokat, mert most már azt is tudja, hogy ez mit jelent. Lehetséges, hogy soha nem feküdt fűben, mert ha teheti, akkor élvezi a hűvös fűben való fetrengést. Nem válogat, nagyon szereti a pociját, bármivel leveheted a lábáról.

Sok más állat is vár még nálunk gazdira, ha szeretnél minket meglátogatni kérlek hívj minket vagy írj nekünk. Nálunk mindenki megtalálja a kis kedvencét, aki legjobb barátja lehet egy életen át.

keressetek minket bizalommal: 06 30 843 4346

fema.allatmentok@gmail.com