Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Csingling tömörgyönyör cukorfalat

Csingling tömörgyönyör cukorfalat

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:zsemle
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Csingling – 8 éves szálkás szőrű tacskó keverék szuka

 

Csingling, 8 éves standard méretű szálkás szőrű tacskó keverék hölgy vagyok. Artemisz volt a társam. Sajnos a gazdi itt hagyott minket, most már fentről néz le ránk, és biztos arra gondol, hogy szeressenek bennünket valaki, és jó életünk legyen. Az elején kicsit félek az idegenektől, de hamar oldódom, nagyon ragaszkodó vagyok, szeretek sétálni, nem vagyok nagy mozgás igényű. Viszont nagyon jó dolog, ha egy kéz simogat és kapok finom falatokat is tőle. Jó lenne valakihez tartozni, aki mellett leélhetem az életemet.

 

Csingling Artemisz társa, gazdájákukat elvesztették. Egy kis tömör gyönyör, emberekkel nagyon kedves, az elején egy kicsit félénk, de hamar nyít. Más kutyákkal jól kijön, ragaszkodó, szépen sétál, és lakáskompatibilis.

 

Képek Csinglingről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/csingling/

 

Oltva, chipezve, szívféregre szűrten ivartalanítva, benti tartással fogadható örökbe. Érdeklődni a futrinkatacsko@gmail.com email címen lehet.