Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Csingusz bújós, pusziosztó kis tünemény

Csingusz bújós, pusziosztó kis tünemény

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:zsemle
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Csingusz – 2 év körüli tacskó keverék szuka

 

Csingusz talált kutyaként került a gondozásunkba társával, azonosító chippel nem rendelkeztek és eddig eredeti tulajdonosuk sem jelentkezett értünk. Mivel társállatokat nem hagyunk hátra, Csingusz is a gondozásunkba került tiszteletbeli vizslaként, szívféreg tesztje pozitív lett, így megkezdtük a kezelését az általunk alkalmazott lassabb, de biztonságosabb módszerrel.

Csingusz kis termetű, félős természetű, de szépen oldódik, bújós és pusziosztós tünemény, kezdő kutyások számára és második kutyának, családok számára is ideális családtag.

 

Képek Csinguszról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/csingusz/

 

Csingusz kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféreg kezelésének folytatásával és ivartalanítási kötelezettséggel fogadató örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem