Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Csocsó rajongó, bújós kicsilány

Csocsó rajongó, bújós kicsilány

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:zsemle
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Csocsó – 8 éves tacskó keverék szuka

 

Csocsó az Illatos útról került a gondozásunkba, Miután agyon lett elletve és emlődaganata van, már nem kellett. A gondozásunkba kerülésekor átesett egy nagy műtéten, de most már ez sem állhat a boldog élete útjába. Más kutyákkal összeszoktatható, de inkább egyedüli kutyának ajánljuk, emberekkel nagyon barátságos. Nem egy túl nagy mozgásigényű, jó idegrendszerű lányka, aki már igazán megérdemelné, hogy lássa az élet szép oldalát is, mert ez eddig nem nagyon adatott meg neki.

Amióta hozzánk került nagy változások történtek az életében. Kiderült, hogy nagyon szereti az embereket, bújik, imádja, ha szeretgetik, és a kutyák is már sokkal inkább haverok. akikkel játszani is lehet. Tehát valójában találkoztunk egy nagy egyéniséggel, aki nagyon jó kutya! Szeretne már egy saját gazdit, aki csak az övé, aki meglátja benne a szépséget, és a jóságot.

 

Képek Csocsóról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/csocso/

 

Oltva, chipezve, szívféregre szűrten, ivertalanítva benti tartással fogadható örökbe. Érdekődni: a futrinkatacsko@gmail.com email címen lehet.