Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Csomorzsi békés, picurka kanapéhölgy

Csomorzsi békés, picurka kanapéhölgy

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:zsemle
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

CsoMorzsi – idős tacskó keverék szuka

Csomorzsi egy csongrádi, magára hagyott házból került hozzánk vak társával, Csobodrival, aki ideiglenes befogadónál él.

Csomorzsi szintén idős, riadozós, pánikra hajlamos öreg kutyahölgy, aki egy nyugodt otthont keresne, lehetőleg olyan övezetben, ahol a forgalom zaja sem rémítheti meg őt. Nem szereti, ha emelgetik, de szeret a gazdi mellett, az ágyban aludni. A pórázas séta még tökéletesítésre szorul, de igyekszik nagyon.

Mi hisszük, hogy valahol számára is létezik egy végleges otthon, ezt kutatjuk-keressük, mostanra már jó fotókkal is megerősítve.

Csomorzsi egészen apró termetű hölgy. A képek nem is adják vissza, hogy milyen picurka! Imád ölben ülni, és ágyban alszik.  Ha nem zaklatja senki, akkor békésen elbóklászik a kertben, napozik, illetve élvezi a kanapé kényelmét is. Nagyon türelmes gazdát keresünk számára, aki megmutatja neki, hogy egy idős kutyára is számít még valaki, egy idős kutyát is tud szeretni valaki.

Nem egyszerű kutya, de mi neki is szeretnénk megadni az esélyt. Őszintén nehéz meghatározni, milyen gazdát keres…

Képek CsoMorzsiról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/csoorzsi/

A Futrinka Egyesület minden védencét oltva, ivartalanítva, parazita mentesítve, chippel ellátva és szívféregre szűrten adja örökbe!

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem