EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Csonti

Csonti

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Kopó keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Csonti 2010. májusi születésű, kopó keverék kan. Iklódbördőcéről került be hozzánk kisebbségi gazdáktól, csontsoványan. Hatósági állatorvos is látta a kutyát, aki szerint az éheztetés nem állatkínzás, mivel a gazdáknak sem volt pénze? Eljárás így nem indult, de Csonti legalább elkerülhetett rettenetes korábbi helyéről. Szépen összeszedte magát a menhelyen, a korábbi éheztetés hatására azonban nagyon félti az ételét, ezért etetésnél el kell különíteni más kutyáktól. Végtelenül hálás természetű, kedves eb, keresi az ember társaságát. Kicsit neveletlen, kicsit kajla, de ez a foglalkozás hiányából és abból fakad, hogy éveket töltött egy lánc végén vegetálva. A kanokkal domináns, a szukákkal jó viszonyt ápol, jelenleg is szukákkal él közös kennelben. A cicákat nem tolerálja. Kajlasága miatt 6 éven aluli gyerekek mellé nem ajánljuk, nagyobb gyerekek és jó karban lévő idősebb emberek mellé azonban bátran örökbe fogadható. Pórázon egyre fegyelmezettebben közlekedik. Oltva, chipelve és féregtelenítve.

További képek Csontiról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem