Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Csöpike

Csöpike

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német juhász keverék
Szín:Ordas
Kor:Idős
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Csöpike 2007-es születésű, német juhász keverék szuka. 2014 év elején került hozzánk, mivel gazdájának szociális otthonba kellett költöznie, hűséges kutyusának pedig nem talált sajnos más megoldást, pedig hónapokig hirdettük mi is Csöpit. A gazdijától való elszakadás nagyon megviselte, depressziós volt, ráadásul vemhesen érkezett hozzánk, hatalmas túlsúllyal. Ivartalanítottuk, heteken keresztül az irodában tartottuk, ahol a legtöbbet lehetett emberek között, de sokáig még a fejét is alig emelte fel. Nehezen barátkozott, hosszú idő elteltével azonban megszokott, megszeretett bennünket. Bolygó kutyánkkal barátkoztattuk össze, aki teljesen megfiatalította őt. Mára egy aktív, jó házőrző kutya vált belőle. Számunkra ismeretlen, rossz élménye lehetett a múltban, mert a férfiaktól nagyon tart, de ezt sok szeretettel lehet orvosolni. Minden kutyával jól kijön, kerüli a konfliktust. Gyerekek és idősebbek mellé is bátran elvihető, pórázon szépen sétál. Ivartalanítva, oltva, chipelve és féregtelenítve van.

További képek Csöpikéről, ITT.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem