Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Darling otthont keres!

Darling otthont keres!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Ordas
Kor:Felnőtt
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709

 

Darling egy elképesztően kedves, barátságos, bújós kutya. Mindenkinek örül, dugja a buksiját, kimondottan igényli a simogatást. Sosem tolakodó, türelmes, nyugodt kutya. Szereti az ember közelségét, keresi a kapcsolatot velünk. Gyerek mellé is ajánljuk, nem izgága, nem félős. Igazi családi kutya, aki a többi kutyával is jó viszonyt ápol. Idén tölti a hetedik évét.

Darlingot kölyökkorában fogadták örökbe a menhelyről. Aztán nemrégiben talált kutyaként került vissza. A chipadatok alapján sikerült beazonosítani őt, így a menhely felvette a kapcsolatot a gazdájával. Aki elmondta, hogy megváltozott életkörülményei miatt nincs pénze tovább a kutyatartásra, ezért segítségkérés nélkül kitette őt az utcára. Darling erre nem szolgált rá, keressük neki azt a családot aki szereti, becsüli és vigyáz rá élete végéig.

Érdeklődés, látogatás, sétáltatás és örökbefogadásról további információk:

www.budaorsiallatmenhely.hu,06706016700,budaorsiallatmenhely@gmail.com
 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem