Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Délceg gazdit keres!

Délceg gazdit keres!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Barna-fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709
Délceg

Délceg 2012-es születésű, ivartalanított, középméretű kan kutyus. Végre eljött az idő, hogy megtaláljuk azt az embert, aki nyugalmat és biztonságot hoz az életébe. Rendkívül jó jelző kutya, és jó házőrző.

Délceg életének első éveit egy disznóólban töltötte, nagyrészt sötétben, hidegben, feladata a háziállatok őrzése volt. A simogatást, a szeretetet nem ismerte így rosszul reagált minden közeledésre.

Jelenleg ideiglenes befogadónál van. Hihetetlen gyorsan tanul és szeret dolgozni, kiváló sportkutya lenne belőle, ha találna egy türelmes embert. A férfiaktól jobban tart, de sok jó élménnyel kibékíthető. Örökbefogadási szerződéssel és utókontrollal fogadható örökbe. Kis gyerekek mellé nem ajánljuk! Szukákkal nem túl domináns, kanokkal tökéletesen elvan, nagyon játékos kutyus. Olyan gazdira van szüksége, aki hagy neki időt arra, hogy megismerje és egy életre szereti, felelősen gondoskodik róla. Mára már egy igazi bújós kutya lett belőle, igényli a simogatást, szívesen labdázik. Idő közben egy engedelmes vizsgát is tett, szép eredménnyel.

Érdeklődni Tóth Ancsánál 06 70 296 0300 illetve a www.budaorsiallatmenhely.hu-n vagy a budaorsiallatmenhely@gmail.com címen.

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem