Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Dió golden retriever gazdát keres

Dió golden retriever gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:golden retriever
Szín:arany
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: kan
kor: 6 éves
szín: arany
fajta: golden retriever
leírás: Dió 6 éves golden retriever kan kutyus akit gazdája adott le a salgótarjáni menhelyre , mert már “nem kellett”.Több hónap várakozás után végre eljött érte az igazinak gondolt álomcsalád.De boldogsága nem tartott sokáig, újra csalódnia kellett, gazdája visszaadta őt. Dió kedves , barátságos, végtelenül ember és gyerekcentrikus kutyus. Más kutyákkal gond nélkül kijön.Cicákkal való viszonyáról nincs információnk. Vidám, aktív, foglalkozást igénylő eb. Olyan gazdi mellett keresi most már végleges otthonát akinek van ideje vele foglalkozni, nevelni, mozgásigényét sétákkal, játékkal levezetni, mert ennek hiányában hajlamos lehet a csavargásra, ha még a kerítés is rossz új otthona körül.

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Salgótarjáni gyepmesteri telepről többszöri sikertelen örökbeadás után került a gondozásunkba
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: valószínűleg igen
Játékos: igen
Szobatiszta:
Ismert betegség: nincs

Dió fóruma: https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1137
Dió 3. képtára