Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

DogsCreek kutyajáték Fly frizbi narancssárga 23cm

DogsCreek kutyajáték Fly frizbi narancssárga 23cm

2 999 Ft
LoadingBevásárlólistára

Szín

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Fly dobókorong. DogsCreek játékszer kutyák számára. A „Fly” dobókorong ideális játékszer az aktív kutyák számára. Könnyű, a fogaknak lágy és jól hurcolható. A magasított pereme kiváló ahhoz, hogy könnyen felvehető legyen a talajról. Tökéletes a mezőn és vízen folytatott apportírozó játékokhoz. Anyaga: EVA (etilén-vinil-acetát) – kiváló minőségű, szigetelő, nagy szakítószilárdságú és nem csúszós habanyag, ami nem vesz fel vizet. Kb. 23cm. Figyelem: a kiváló minőség dacára sincs tönkretehetetlen játékszer. Megjegyzés: az apró játékszerek könnyen lenyelhetők. A kutya szájméretének megfelelő játékot válasszon. Használat közben ne hagyja felügyelet nélkül kedvencét!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem