EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

DogsCreek kutyanyakörv Safety narancssárga 45-55cm

DogsCreek kutyanyakörv Safety narancssárga 45-55cm

3 699 Ft
LoadingBevásárlólistára

Safety nyakörv. A körmérete 45cm és 55cm között állítható. 3M™Scotchilite™ fényvisszaverők a sötétben való láthatóság érdekében. Kényelmes viselet a puha párnázatának köszönhetően. Biztonságos és stabil duraflex kapcsok. Különleges biztonsági mechanizmus csökkenti a terhelést húzás során. Max. 60 kg súlyú kutyák számára. A kutyák aktívak szeretnének lenni. Rohangálni akarnak, rajcsúrozni, játszani, szaglászni – és a falkával lenni. És a falka, Te vagy. Tehát gyerünk, irány kifelé! A DogsCreek Outdoor Gear termékeivel az erdőben átélt felfedezések, a hegyekben való túrázás vagy a kajakos és kenus túra izgalmas kalanddá válik a kutyáddal

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem