Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Doktornő!
Nem tudom mit csináljak a nyuszimmal mivel abszulút nem akarja ,hogy kézbe vegyük őt…Felveszem és akárhogy is akarom megfogni már ki is akar ugrani a kezemből,de folyamatosan….elmenekül előlem..Ha felveszem sikerül felemelni annyira kapálozik,hogy összekarmol sajnos…
speciálisan fogom meg és mégis..már ahogyan nyúlnék a hóna alá már ugrik is el:)
nem tudom mit tegyek:)
köszönöm segítségét..

2014.06.01

Állatorvos

Amíg a nyuszi nem akarja, ne emelgesse. Amíg egy nyuszi nem szelíd és nem bízik meg a gazdájában, addig retteg a felemeléstől. Olyan ez számára, mintha egy ragadozó lecsapna rá és felemelné. Sok türelem kell. Először csak etetgesse a nyuszit kézből, majd ha már magától odamegy Önhöz és megnyalja a kezét, akkor óvatosan (lehetőleg ne fölülről) simogassa. Majd várja meg, amíg a nyuszi esetleg fölugrik az ölébe. Miután már nyugodtan elvan az ölében és hagyja magát simogatni, akkor megpróbálhatja felemelni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem